Pårørende Session

Som noget nyt kan du nu booke pårørende sessioner.

En pårørende session er for dig/jer, som har brug for sparring og rådgivning omkring en datter, søn, far, mor, ekspartner eller andre i det nære netværk, der er havnet i en destruktiv relation.

Pårørende sessioner er altså ikke terapeutiske forløb for de udsatte, men terapeutisk sparring til dig/jer som pårørende, hvor du/I fortæller om jeres situation, og hvad der ønskes hjælp til, og hvor jeg giver professionel sparring og redskaber til at håndtere det, I står i.

En pårørende session er for 1 til 2 personer og varer en time. Sessionen koster kr. 2.000 som betales kontant, via bankoverførsel eller ved mobilepay for et ekstra gebyr på kr. 20.

Du/I bedes kun booke en session, da vi i fællesskab vurderer, hvorvidt der er behov for opfølgende sessioner.

Sessionen kan bookes både som fremmøde i klinikken i Nørregade 41 i København K., eller som onlinesession via FaceTime eller Skype.

PRAKTISK INFO: For at booke en pårørende session sender du en email med navn på deltagere samt et telefonnummer til bekræftelse til mail@christinacopty.dk, så opretter jeg jer i systemet, hvorefter I kan booke en tid. Bemærk at oprettelsen gøres manuelt og derfor kan tage op til et par dage.