ONLINE BOOKING

Læs venligst:

  • Jeg åbner for nye klienter cirka 1-2 gange om året, og det annonceres på min Christina Copty Terapi Facebookside og på Instagram @christinacoptyterapi. Der er ikke venteliste.
  • Selvom du har købt onlinekurser her på siden, er du ikke klient. Du kan udelukkende blive klient, når jeg åbner for nye pladser.
  • Jeg anbefaler ikke andre terapeuter eller psykologer, da en vellykket proces afhænger af kemien mellem terapeut og klient.
  • Hvis du har været klient hos mig før er du selvfølgelig altid velkommen tilbage. Hvis du ikke kan logge på, så send mig en email på mail@christinacopty.dk så opretter jeg dig igen.

___________________________________

Book tider lige her (for klienter):

Til nyligt startede klienter: hvis det er første gang du booker tid hos mig, skal du klikke på knappen herunder og først oprette dig som ny bruger før du kan booke en tid. Vigtigt: Husk at læse praktisk info/regler, herunder aflysningsregler, under fanen ‘diverse’ inden du booker.

BEMÆRK: Pr. 1. oktober 2023 kan du betale via bankoverførsel eller kontant. Ved betaling med Mobilepay pålægges gebyr.

Når du har booket tid, vil du modtage en bekræftelsesmail, som du bedes læse grundigt igennem.

Hvis systemet driller, er du selvfølgelig også meget velkommen til at skrive til mig på mail@christinacopty.dk, så finder vi en tid i fællesskab.

Bemærk: Klinikken er lukket om mandagen.

Aflysning skal ske senest kl. 12 dagen inden din session, ellers opkræves du for sessionen.