Om Christina Copty

_HA_1518Jeg hedder Christina Copty og er 47 år.

Jeg er uddannet psykoterapeut fra det tidligere Psykoterapeutisk Institut i 2009, derudover har jeg en et-årig efteruddannelse i integrativ kroppsykoterapi. Før min rejse ind i psykologien, var jeg indenom Københavns Universitet, hvorfra jeg har en Cand. Mag. i Arabisk Sprog og Kultur.

Jeg har været projektleder ved SamtalegrupperFRB og KBH, der var et tilbud om gratis samtaler for sårbare børn og unge, hvor jeg var ansvarlig for den daglige ledelse af ca. 30 frivillige og 100 børn. Jeg har undervist 2 hold sideløbende i psykologi på Kofoed Skole. Jeg har desuden arbejdet som monitorerings-og evalueringskonsulent for Unicef på Vestbredden og i Gaza med traumatiserede børn og unge, og som tolk ved Rigspolitiet, samt haft en del jobs i den danske filmbranche. Jeg taler flydende arabisk og engelsk og tilbyder i dag terapi på de sprog. Desuden afholder jeg kurser, workshops og foredrag om terapeutiske emner.

Jeg er specialiseret indenfor destruktive forhold, herunder psykisk vold og narcissisme. I 2016 udkom min bog ‘Den Svære Kærlighed; Om Parforhold og Narcissisme.’

Kærlig hilsen,