TERAPI & RÅDGIVNING

Livet skal LEVES

Her får du en oversigt over, hvilke terapiformer og andre ydelser jeg tilbyder.

Terapiformer

Individuel terapi, Hvis du ønsker mere information, så klik her – Du finder information om hvordan sessionerne foregår, priser, tidsbestilling osv.

Parterapi, hvis du ønsker mere information om, hvad jeg kan gøre for jer i parterapi, så klik lige her, hvor du både finder information om priser, hvad og hvem du kan gå i parterapi med, og hvad du skal gøre for at bestille tid.

Gruppeterapi, jeg opretter løbende terapigrupper, enten alene eller med en kollega, der er specialiseret indenfor det udbudte tema. Du kan se mere om temaer, datoer og priser ved at klikke på de underfaner, der dukker op under fanen “terapi”.

Note: Jeg tilbyder terapi på dansk, engelsk og arabisk (levant dialekter), så du behøver ikke en tolk, hvis du taler disse sprog, og du kan trygt regne med at jeg har et indgående kendskab til arabisk muslimsk kultur og derfor ikke møder dig med fordomme og krav om at du skal have integreret en dansk måde at forholde dig til livet på.

Terapeutisk Rådgivning og Supervision

Terapeutisk Rådgivning: For dig, der er leder eller mellemleder, og som har brug for råd og vejledning til at navigere professionelt, når privatlivet brænder på. Læs mere her.

Supervision: Hvis du arbejder med mennesker og føler at du mangler redskaber til at håndtere de svære samtaler, eller du har problemer med enten kollegaer eller brugere på din arbejdsplads, kan det være en god idé at få supervision