Handelsbetingelser for Onlinekurser

Produkter og tjenester udbydes af:

Christina Copty Terapi
Nørregade 41, 322
1165 København K.

Produkterne bliver leveret digitalt.

Produkter kan købes med Dankort, VISA/Dankort samt via mobilepay og bankoverførsel.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Levering af onlinekurser sker som oftest i løbet af få minutter, men i særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage alt efter betalingsmetode.

Onlinekurser: Køb af adgang til online-kurser er bindende. Købet er som udgangspunkt omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om 14 dages fortrydelsesret. Online kurser er dog en digital tjenesteydelse, hvor du direkte efter køb har fuld adgang til det fulde indhold. Da du derfor kan påbegynde online kurserne direkte efter køb, er det en betingelse for adgangen til disse kurser, at du accepterer at fraskrive dig din 14 dages fortrydelsesret.

Rettigheder: Alle rettigheder til kurser, workshops, events, samt digitale produkter og videoer tilhører Christina Copty Terapi. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt til privat brug.

Ansvarsfraskrivelse: Christina Copty fraskriver sig ethvert ansvar for at diagnosticere eller på anden måde kategorisere mennesker ud fra det leverede materiale. Materialet skal udelukkende ses som generel viden.