Test dig selv: Glemmer du dig selv når du dater?

Healthy heart digitalartI dag skal vi prøve noget nyt: nemlig en test.

En stor del af os har svært ved at sortere i, hvad der vil være en god partner, og hvad der vil være en dårlig partner, når vi står overfor et menneske, vi føler os tiltrukket af. Det gælder især de af os, der ikke ved, hvad det vil sige at være i et sundt og godt forhold.

Vi kan enten tale om kemi eller type, men der er som regel nogle fælles oplevelser, der gør sig gældende, når vi skal differentiere mellem en person, der kan blive en sund eller en usund partner, men meget ofte handler det faktisk ikke kun om den, vi står overfor, men i høj grad, hvad vi selv sender ud under de første møder.

Jeg har lavet en test til dig, så du kan finde ud af, hvad du typisk gør, og hvad det typisk betyder.

Du får den lige her: God fornøjelse – og smid gerne en kommentar herunder eller på min facebook side og fortæl, hvad du synes om testen og om du er enig i resultatet eller ej.

[table id=1 /]

Svar: 

Flest Svar i Venstre Kolonne:

Hvis du har en overvægt at svar i venstre kolonne, har du tendens til at tilsidesætte dig selv på bekostning af dem, du er tiltrukket af. Det kan være, at du er bange for, at du ikke slår til, som den du er, og derfor har øvet dig i at tilpasse dig andres behov, lyster og interesser. Du bliver set som et menneske, der er god til at lytte, men som andre ikke ved så meget om. Du holder folk en armslængde fra dit hjerte, selvom du længes efter at blive elsket for den, du er. Desværre kommer du nogengange til at gå så meget på kompromis for kærlighedens skyld, at du ender med at tiltrække partnere, der har mere brug for at blive bekræftede i et stykke tid, end partnere, der virkelig elsker dig.

Hvad kan du gøre?

Hvis du genkender dig selv i ovenstående, kan det være en god idé at øve dig i at være mere tilstede, når du er sammen med andre. Du skal blandt andet øve dig i at tale mere om dig selv, og åbne op omkring det, der optager og fascinerer dig. Det vil også være en god idé, at du holder fast i dine egne interesser (eller gør noget for at finde ud af, hvad de er) og venner, især i starten, hvor din begejstring og dit håb kan være med til at få dig til at handle hurtigere, end dit hjerte er klar til.

Flest Svar i Højre Kolonne

Hvis du har flest svar i højre kolonne, har du rimelig godt hold i dig selv. Du mærker efter om der er interesse for dig, og nøjes ikke med at mærke din egen tiltrækning. Du har en fin fornemmelse for balance og for, at der skal være grobund for at lære hinanden at kende, før du drager konklusioner i den ene eller anden retning. Dine dates synes ofte du er interessant, fordi du taler om den, du er, og viser hvad der er vigtigt for dig. Folk ved, hvor de har dig og det gør det nemmere for både dig og dem at finde ud af, om der overhovedet er grobund for at gå videre.

Billede: Healhty Heart, Digitalart

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Hvad synes du? Skriv din kommentar lige her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.