Velkommen til min nye hjemmeside og blog all rolled into one

Hvor er jeg glad for at kunne byde dig velkommen til min nye hjemmeside, der meget gerne skulle være både nemmere og mere overskuelig at finde rundt på.

Du har måske allerede opdaget at der er et par væsentlige forskelle fra min gamle hjemmeside til denne her. Den ene af forskellene er, at jeg har valgt at have kommentar bokse til dig her på blogsiden samt på kontakt siden. Det har jeg gjort fordi jeg godt kan lide bloggens nemme mulighed for kontakt mellem dig og mig, og fordi jeg gerne vil gøre det nemt for dig at skrive til mig når tanken falder dig ind – Jeg bliver nemlig klogere af dine spørgsmål og din feedback, og forhåbentlig bliver du klogere på, hvad jeg er for en Stenbuk.

Noget andet spændende jeg snart kan løfte sløret for, er det nye online fællesskab “HjerteRummet” som er et lukket online fællesskab, hvor du kan møde andre, både mænd og kvinder, der går igennem en skilsmisse eller et andet stort brud. Hver måned lægger jeg et nyt tema ud i det lukkede forum, enten i form af en video, en audio eller noget tekstmateriale, der er relevant for skilsmisseprocessen. Der er åbent for dine kommentarer og spørgsmål til mig og eventuelt til de fagpersoner, der har bidraget til månedens indlæg. HjerteRummet åbner for abonnementstilmeldinger d. 1. maj.

Du vil desuden se, at jeg nu også holder foredrag og kurser – både i København og i resten af landet. Jeg har fokus på vores kærlighedsforhold, og kan lige nu anbefale dig at sikre dig en plads til det kommende heldags-kursus d. 20 maj med titlen “Sådan kommer du igennem Dit Brud“, hvor du får masser af konkrete råd og nyttig viden til at hjælpe dig igennem din proces – Du kan læse meget mere og tilmelde dig under fanen “Kursus”. Du kan desuden tilmelde dig et af mine gratis arrangementer, hvor jeg fortæller dig om Offer-Redder-Krænker trekanten, som de fleste af os nogle gange ender i, når det bliver rigtig svært i de nære relationer – Du finder tilmeldingslinket og datoer under fanen “Gratis Gaver”.

Der vil komme flere kurser til efterhånden, og med tiden vil der også være online tilbud, som du kan købe og downloade til brug når- og hvorsomhelst. Hvis du vil følge med og få de gode tilbud og nyheder før alle andre, så tilmeld dig mit nyhedsbrev herude i højre side, og få samtidig en gratis audio fra mig med tre ting, du bør have med i dine overvejelser inden du vælger terapeut.

Som en fin, rød tråd i alt dette, står kærligheden med alt, hvad den har af det svære, det dejlige, det turbulente, det euforiske og målet: det trygge, hvor vi blomstrer. Så gå endelig på opdagelse, og skriv en kommentar, hvis der er noget, du gerne vil vide mere om, eller hvis du ser noget, du synes jeg skal vide.

God fornøjelse – og tak fordi du kigger ind

Kærlig hilsen,

Christina Copty

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Hvad synes du? Skriv din kommentar lige her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.