Online Sessioner

Hvis du er forhindret i at møde op i klinikken, enten fordi du bor langt væk, eller du har helbredsmæssige udfordringer, tilbyder jeg online sessioner.

En onlinesession bookes og betales på forhånd. Når beløbet er overført og det bliver tid til vores møde, modtager du et link i din email til mødet. Du skal hverken installere eller downloade noget, for linket fører dig direkte til mødet.

Aftalte sessioner skal aflyses senest kl. 12 dagen før sessionen på tlf 31 662 993. Hvis aflysningen falder efter dette tidspunkt, skal sessionen betales og beløbet refunderes ikke.

Se, hvad tidligere klienter har at sige om telefonsessioner:

“I starten af 2015 gennemgik jeg en ekstremt svær og forvirrende tid. Jeg var endelig brudt ud af et mangeårigt on-off forhold. Dér stod jeg så. Savnede ham ad h…… til. Kunne ikke forstå hvorfor, for det var jo helt tydeligt, at det ikke gik med os. Og hvorfor så ikke det? Det var jo nok min skyld. Det var jo nok rigtigt, når han sagde, at jeg var mærkelig/følelseskold/forkert – og alt det andet, han nu fik mig til at tro og føle. Helt tilfældigt stødte jeg på Christinas hjemmeside. Det var som et kølleslag at klikke ind på forsiden og læse listen med udpluk af mén som følge af problemer med kærligheden. Det var jo mig – punkt for punkt. Hende var jeg nødt til at have fat i, for hvordan i alverden kunne hun vide, at det præcis var mig, hun beskrev? Og når hun nu kunne det – så var der helt sikkert mere at lære fra hende. Men øv. Hun boede jo i København – alt for langt væk. Derfor blev jeg lettet, da jeg så, at hun tilbød telefonkonsultationer. Jeg var desperat, havde virkelig brug for hjælp til at få fundet mig selv igen, midt i kaos. Men jeg var også skeptisk. For er det ikke noget med, at det er nødvendigt at sidde over for sin terapeut, så hun kan aflæse éns kropssprog og alt dét der, og er det ikke upersonligt i telefonen, når man aldrig har mødt hinanden? Jeg besluttede at give det en chance. Jeg kunne ikke få øje på andre valgmuligheder. Og det var noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort. I løbet af den første 90 minutters samtale fik Christina mig i gang med at erkende, at nej, det var ikke mig, der var ved at blive skør. Hun kunne beskrive og uddybe stort set alt, hvad jeg gik igennem. Jeg tabte flere gange kæben, når hun med stor sikkerhed kunne sige ”Så gjorde eller sagde han garanteret sådan og sådan ….”. Hun fik mig til at indse, at det ikke var mig, der var noget galt med – men at jeg havde været i et destruktivt forhold med en mand med narcissistiske træk, og dermed nærmest havde været i færd med at udslette mig selv. Og hun fortalte mig, at dét at bryde ud er noget af det sværeste, man kan gøre. I løbet af de 90 minutters telefonsamtale fik Christina plantet det frø, der gjorde, at jeg i dag er rigtig godt på vej mod heling. Jeg har haft mulighed for et par personlige konsultationer hen ad vejen, men telefonkonsultationerne har været en vigtig del af min proces – og de vigtige, første skridt på vejen mod heling tog jeg hjemme i min egen sofa, den allerførste gang, jeg havde Christina i røret. 

Vestjyden”

“Jeg var i et forhold, der, efter en for mig meget lang forelskelsesfase, begyndte at lugte af ikke at være så ligeværdigt eller godt. Men jeg var samtidig meget glad for min kæreste, ville det så meget og var bange for at miste ham. Jeg vidste, at han også var glad for mig og bange for at miste. Men der var store ting i livet, jeg drømte om, som han ikke ville støtte op om. Han havde nok i sit eget. Jeg savnede en vi-følelse, og havde følelsen af at være ved ‘at miste mig selv’ og på en måde bare leve hans liv.
Jeg havde været hos coach alene og til parterapi med ham, men uden at det rigtigt rykkede for alvor. Og episoder i forholdet gjorde, at jeg fik underbygget en tvivl om, at der var noget i forholdet, som ikke var godt eller normalt. Jeg kom i en periode med tænkepause, hvor jeg boede væk fra min kæreste, ind på Christinas hjemmeside. Her kunne jeg genkende mig og mit forhold i flere af de meget gode artikler, Christina har skrevet. Og jeg kom på sporet af, at mit forhold ikke var sundt, og at jeg måske var oppe imod noget, som ikke kunne ændres væsentligt, ligemeget hvor meget jeg gerne ville eller forsøgte. Mit behov for at få belyst mit forhold af en professionel med speciale i destruktive forhold og narcissisme gjorde, at jeg tog kontakt til Christina – for simpelthen at finde ud af, hvor ‘galt det stod til’ med mit forhold. På grund af den fysiske afstand valgte jeg telefonsamtaler med Christina. Og jeg må sige, at jeg fik en fantastisk god oplevelse. Christina formår at lytte på en nærværende oprigtig måde, hvor man føler sig hørt og forstået prompte. Jeg følte mig ‘set’ der i telefonen, og havde følelsen af at blive holdt i hånden i en meget svær periode, hvor jeg var i dyb tvivl om jeg skulle blive med min kæreste eller bryde. Christina kunne se de mønstre, jeg havde svært ved selv at spotte, og hun kunne perspektivere min situation og understrege, at jeg var i et forhold af de svære, at jeg var udsat for følelsesmæssig manipulation – og at det ikke var mig, som var problemet. Samtidig nuancerede Christina sin analyse og kunne give mig råd til at arbejde med mig selv og de mønstre og vaner, som jeg kan blive bedre til at håndtere. Det var vigtigt for mig med Christinas vidvinkel, for jeg havde ikke brug for en sort-hvid dom over mit forhold og min kæreste. Nej, jeg havde brug for den kompetente, reflekterede og indsigtsfulde rådgivning jeg fik, så jeg kunne føle mig tryg ved min efterfølgende beslutning om at tage ansvar for min situation – og mit valg om at bryde med min kæreste. Hver gang jeg har talt med Christina, har jeg haft oplevelsen af, at hun er der eksklusivt for mig og i den grad forstår og ønsker at hjælpe mig, lige der hvor jeg er i min proces – og i et tempo der helt passer til mig. Christina husker rigtig godt, og jeg havde følelsen af, at hun kendte mig fra første samtale. Hun er konsistent og vedholdende på en kærlig måde, der gør en helt tryg – hun støtter kærligt og holder samtidig en fast på sporet. Christina har været mig en uvurderlig støtte i min proces frem mod min endelige erkendelse af, at jeg befandt mig det forkerte sted, og at det var på tide at rykke for at være god ved mig selv og leve mere bevidst og selvkærligt. Jeg er begyndt at realisere nogle af mine drømme, og føler mig mere i live og tro mod mig selv og er efterhånden sluppet af med den svære tvivl og det følelsesmæssige dynd. Jeg kan kun give Christina min allervarmeste anbefalinger – om det er rådgivning telefonisk, pr. mail eller live. 
– jyden”