Parterapi

I parterapi er I to i terapi sammen. De fleste går i terapi med deres partnere, men det er også muligt at gå i terapi med et voksent barn, en forælder eller en anden person, hvis relation er vigtig og samtidig problematisk.

I parterapi får I mulighed for at bearbejde de problemer, der kan være i relationen imellem jer. For nogle kan det handle om at sidde fast i dårlige mønstre, selvom begge parter gerne vil noget andet. For andre kan det handle om svigt, kriser eller tab, der har skabt så stor skade på tilliden i forholdet, at det er svært at finde basis for at genoprette den. Andre vil gerne bruge parterapien forebyggende på en måde, hvor de får luftet nogle af de tanker, der kan være svære at tale om i det daglige.

Hvordan foregår en parterapi hos dig?

En parterapi varer 60 minutter og starter med at I fortæller, hvad det er I hver især mener problemet er, og hvad det har gjort ved jeres forhold. Dernæst kigger vi på hvad det kan være for faldgruber eller problemer I har i forhold til selv at løse jeres konflikt/tema. Jeg bruger nogle gange elementer af undervisning om relationer og tilknytning i mit arbejde, fordi det er min erfaring at den forståelse ofte giver nogle nye muligheder og redskaber for at skabe forandring i en ellers fastlåst situation.

Hvor ofte skal vi gå i parterapi?

Det afhænger af, hvilket problem I kommer med. For nogle opstår der klarhed efter blot en session. For andre starter det en proces, som de gerne vil udforske dybere og bredere, fordi de oplever at få mere nærhed og kærlighed i deres forhold end de havde tidligere.

Hvad skal vi gøre lige nu for at få en tid hos dig?

Book parterapi ved at sende mig en mail på mail@christinacopty.dk

 

Bemærk: Aftalte sessioner skal aflyses senest kl. 12 dagen før sessionen via sms på tlf 31 662 993. Hvis aflysningen falder efter dette tidspunkt, betales for sessionen. Ved udeblivelse uden besked betales sessionens fulde pris.