Podcasten GASLIGHT

Vil du i betragtning som gæst i podcasten Gaslight?

Så læs venligst denne side grundigt, før du ansøger.

Sæson 2 af Gaslight kommer til at bestå af 10 episoder. Det vil sige, at jeg kun har plads til 10 gæster.

Jeg har allerede modtaget en del henvendelser fra folk, der har udvist interesse, men jeg vil bede alle om at indsende følgende til mig, hvis ikke man allerede har gjort det:

MAX 1 sides tekst om din historie, og hvad du særligt vil fokusere på med eksempler, som du gerne vil fortælle. Herunder kan du se en liste med mulige temaer, men hvis du har et andet, er du også velkommen til at sende en ansøgning. Det er blot vigtigt at det fremgår af din indsendte side, hvad dit tema og dine eksempler er.

Send din side som tekst direkte i mailen, og altså ikke som vedhæftet fil, og fra den email, du vil kontaktes på. Send mailen til mail@christinacopty.dk

Der er deadline på ansøgning d. 8. august 2022.

Min redaktør og jeg udvælger derefter 10 historier til sæson 2. Hvis din historie er valgt, vil du modtage en email fra mig søndag d. 14 august, 2022.

Hvis du ikke har modtaget svar d. 14 august, er din historie ikke medtaget i denne omgang, men jeg gemmer den gerne til en eventuel sæson 3. Hvis du ikke ønsker at få din fortælling med i en eventuel senere sæson, bedes du skrive det i din mail, hvorefter den slettes.

Mulige Temaer:

 • Dig, der har en opvækst med psykisk voldelige voksne
 • Dig, hvis første kæreste udsatte dig for psykisk vold
 • Dig, der er ældre, og som er/har været udsat for psykisk vold i dit parforhold
 • Dig, der er udsat for psykisk vold på arbejdspladsen
 • Dig, der er mand og udsat for psykisk vold i parforholdet
 • Dig, der har børn med psykisk voldelig eks, der stalker og chikanerer
 • Dig, der lever med psykisk vold og har valgt at blive i forholdet
 • Dig, der lever/har været i et same sex forhold, hvor der er psykisk vold
 • Dig, der er i tvivl om der er psykisk vold i dit forhold
 • Dig, der synes det er svært at være i et sundt forhold efter at have været udsat for psykisk vold
 • Dig, der udsætter din partner for psykisk vold
 • Dig, der har mistet kontakten til din familie pga psykisk vold (enten fordi din familie er psykisk voldelig, eller fordi din partner har isoleret dig eller brugt din familie som flyvende aber mod dig)

Temaet kan også være selvvalgt, men det skal indeholde et omdrejningspunkt omkring et forhold med psykisk vold som episoden kan bygges op omkring – lyt eventuelt til sæson 1, hvor hver episode afsluttes med en relevant uddybning af episodens tema.

Du må selvfølgelig godt være anonym, men du skal være klar til at fortælle din historie med klare eksempler.

Jeg ser frem til at læse alle indsendte fortællinger. Jeg vender som sagt tilbage med svar til de gæster, der inviteres i studiet, og i den mail vil du også få praktisk besked om optagedage og hvordan det vil foregå. Du skal være forberedt på, at optagelserne vil foregå i dagstimerne fra morgenstunden (kl 9:30 til kl 15:00) på forlaget Saga i København K.