Velkommen


Forudbestil bogen “Partner, Løgner, Elsker, Krænker; Om psykisk vold i parforholdet” lige her, og få den på udgivelsesdagen d. 10.februar, 2022.

 

Der er lige nu lukket for nye klienter (læs venligst videre)

Jeg anbefaler IKKE andre terapeuter eller psykologer indenfor emnet narcissisme, og jeg har ikke venteliste. Hvis du ønsker at komme i terapi hos mig, kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev, så du får direkte besked når der igen åbnes. Der åbnes 1-2 gange årligt.

Jeg tilbyder ikke enkeltsessioner til opklaringsspørgsmål om, hvorvidt en eks eller andre er narcissister.

Terapeutisk forløb omkring narcissisme

Hvis dit terapeutiske forløb handler om narcissisme i parforhold, bør du have læst min bog “Den Svære Kærlighed; Om Narcissisme og Parforhold” før du starter i terapi. Det er også en god idé at have taget mit online kursus, som du kan klikke dig videre til herunder. Bogen og kurset sparer dig penge, og giver os en vigtig fælles platform at tale ud fra, når du starter i terapi:

Terapeutisk Onlinekursus om Den Narcissistiske Partner 

Jeg glæder mig til at møde dig og støtte dig i din rejse.

“Fra mit første møde med Christina på hjemmesiden med hendes så indsigtsfulde og relevante skriverier som jeg er stor fan af og virkelig kan relatere til, og så til at starte i et forløb hos hende i en tid hvor hver dag var en kamp at komme igennem, kan jeg af et ærligt hjerte sige at det har været en af de bedste og største gaver jeg har givet til mig selv. At få åbnet op for smerten og se på hvor den egentligt stammer fra var været livsomvæltende og revolutionerende for min måde at anskue mig selv og min omverden på, og jeg ved at jeg altid vil være evigt taknemmelig for at jeg tog dette skridt. Christinas medfølelse og indføling samtidig med hendes vise personlighed, har åbnet verdener for mig, jeg ikke vidste eksisterede, hvilket har været altafgørende i min vej frem mod en lysere, kærligere og langt mere bæredygtig fremtid… At møde et menneske der virkelig hører, lytter og forstår samtidig med hun formår at fange de essentielle mønstre og den røde tråd der har gjort sig gældende for mig, er intet andet end absolut fantastisk. Christina er en af de sjældne og i en tid hvor livet har gjort mere end ondt har hun været som sendt fra himlen” – Julie