Vision Board og Visualiserings Workshop 2019

Skal 2019 være dit år? Er det i år du skal finde den Store Kærlighed? I år du vil begynde at træne målrettet for at opnå et bestemt resultat? I år du vil skifte karriere og gå efter Drømmen? Så kom med til Vision Board og Visualiseringsworkshop 2019.

Hvad er et Vision Board?

Et vision board er en planche man udfylder med udvalgte ord og billeder, der føles inspirerende. Vision Boards er brugbare på to niveauer: På det ene niveau fordi man hænger sit vision board op et synligt sted i sit hjem, og ser på det dagligt. Det er med til at fastholde løftet og ønskerne for året, så man bliver mindet om, hvor man vil hen. På et andet, mere spirituelt niveau, fungerer Vision Boards som tiltrækningsplaster for det, man vil have i sit liv, ud fra Loven om Tiltrækning, der fungerer optimalt når der er kongruens mellem følelser, tanker og energi.

Program:

Eftermiddagen starter med en visualisering, hvor jeg guider dig til at komme ind til kernen af, hvad du vil opnå i 2019, og igennem visualiseringen få billeder på dit ønske. Denne visualisering vil have fokus på at skabe den stærke kraft der er i foreningen mellem følelser, tanker og energi.

Derefter vil der være en kort runde, hvor vi udveksler vores ‘indre billeder’ med hinanden og inspirerer og lader os inspirere af hinanden, altsammen i uhøjtideligt samvær.  Så snart vi alle har sagt et par ord om vores ønsker og billeder, går vi i gang med den sjove klippe-klistre del, hvor du vil få udleveret et stykke A3 pap som basis for dit Vision Board. Herefter er det bare om at gå i gang med at kigge blade og magaziner igennem og klippe det ud, du synes taler til netop dit magiske år.

Praktisk: 

Dato og tid: 20 januar 2019 fra kl 13 til 17.

Pris: kr 300 per deltager. For at sikre din plads skal du sende beløbet via mobilepay på 53684 med dit navn og “VBW2019” i feltet. Tilmeld dig derefter på dette link. Så snart din betaling og tilmelding er registreret, modtager du en kvittering, der fungerer som din billet.

I prisen er inkluderet the, kaffe, snacks, og selvfølgelig blade og magaziner og A3 pap. Der vil desuden være sakse, lim og farver. Hvis du vil have glimmer, klistermærker eller sætte blondekanter på dit Vision Board, eller du har nogle andre kreative ting at sætte på, må du selv medbringe det. Du må selvfølgelig også meget gerne medbringe gamle blade og magaziner til fælles brug.

Adresse: RUM – Ravnsborggade 2-4, 5 sal. 2200 København N.

Antal: Max 20 deltagere.

Et par dage før workshoppen vil du modtage en email med praktisk information.

_____________

Jeg håber vi ses – jeg glæder mig til at skabe skabelonen for DIT bedste år.